MUAMMOLARNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Radjabova Guljayna Oʻmirzakovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘quvchilarning kasb tanlash jarayonida duch keladigan muammolari va ularning psixologik yechimlari yoritilgan. Kasb tanlashga ta’sir etuvchi omillar, o‘quvchilarning qiziqish va qobiliyatlarini aniqlash masalalari hamda psixologik yordamning ahamiyati tahlil qilingan. Shuningdek, maktab psixologi, o‘qituvchi va ota-onalarning hamkorligi orqali kasb tanlashdagi muammolarni bartaraf etish yo‘llari bayon etilgan.