TAʼLIM TIZIMIDA KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O’QUVCHILARNING RUHIY BARQARORLIKLARINI TAʼMINLASH - Karimova Mardona Ulugʻbekovna; Yakubova Dilnoza Karimovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada taʼlim tizimida kichik maktab yoshidagi o‘quvchilarning ruhiy barqarorligini taʼminlash masalalari yoritilgan. Bolalarning emotsional rivojlanishi, maktabga moslashuvi hamda psixologik muhitning ta’siri tahlil qilingan. Shuningdek, ruhiy barqarorlikni shakllantirishda oila, maktab va psixolog hamkorligining ahamiyati ko‘rsatib berilgan.