OʻQUVCHILARDAGI DELINKVENT XULQ – ATVOR: MUAMMOLAR VA YECHIMLAR - Dexqonova Raxnamoxon Adixamdjanovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘quvchilarda delinkvent xulq-atvorning kelib chiqish sabablari, uning psixologik va ijtimoiy muammolari hamda bunday holatlarni bartaraf etish yo‘llari yoritilgan. Delinkvent xulqning shaxs rivojiga salbiy ta’siri tahlil qilinib, maktab psixologi, oila va pedagoglarning hamkorlikdagi faoliyati muhim omil sifatida ko‘rsatib berilgan.