KASBIY TA’LIMDA INGLIZ TILINI O‘QITISHDA KOMMUNIKATIV YONDASHUV SAMARADORLIGI - Abdurazakova Gulmiraxon Abduvosi kizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Mazkur maqola kasbiy ta’lim muassasalarida ingliz tilini o‘qitishda kommunikativ yondashuvning samaradorligini o‘rganishga bag‘ishlangan. Kommunikativ yondashuv nafaqat til bilimini oshirish, balki talabalar orasida muloqot va interaktiv ko‘nikmalarni rivojlantirishga xizmat qiladi. Maqolada ingliz tilini o‘qitishda yangi pedagogik texnologiyalar, interfaol mashg‘ulotlar va real hayotiy vaziyatlarga asoslangan metodlar tahlil qilinadi. O‘qituvchilar va talabalar orasida olib borilgan tadqiqotlar asosida yondashuv samaradorligi baholanadi.