TOVAR BELGISIGA TALABNOMA TOPSHIRISH JARAYONI YUZASIDAN TOP-10 DOLZARB SAVOLLARGA AMALIY JAVOBLAR - Nasirillayeva Nadida Otabek qizi; Anamatov Sohib Saitmurot o‘g’li; Mahmudov Nizomiddin Olimjon o‘g’li (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqola O‘zbekistonda tovar belgilarini ro‘yxatdan o‘tkazish jarayoni, hujjatlar, to‘lovlar va muhim savollarga javoblarni muhokama qiladi. Intellektual mulkni himoya qilish va davlat ro‘yxatiga olish, brend yaratish va iqtisodiy faoliyatda muhim ahamiyatga ega huquqiy jarayonlar haqida batafsil ma’lumot beradi.