LOGISTIKA FAOLIYATIDA OMBORXONA XIZMATINI RIVOJLANTIRISHNING AHAMIYATI - Boymatov Oʻtkirbek Tilovmurod oʻgʻli; Yormamatov To‘lqin Choriqul o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotasiya: Ushbu maqolada logistika tizimimda omborlarning ahamiyati bayon etilgan. Mamlakatimizda xizmat ko‘rsatish sohasini shuningdek, logistika va yuk tashuvlari, omborxona logistikasini rivojlantirish va sifatini yaxshilash kunning dolzarb masalasi hisoblanadi. Ishlab chiqarish jarayonidagi ahamiyatiga ko’ra va xizmat ko‘rsatish sohasiga qarab omborlarning turlari bayon etilgan. Omborxona faoliyatini yanada rivojlantirish va takomillashtirish uchun takliflar keltirilgan.