A XOS PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Raxmatova Chamangul Gadoymurodovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada kichik maktab yoshi(boshlang’ich sinf) o’quvchilarining o’ziga xos jihatlari haqida fikrlar keltirilgan.