BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARIDA O’QUV SAMARADORLIGINI OSHIRISH PSIXOLOGIK-PEDAGOGIK USULLARI. - Karimjonova Nodiraxon Nu'monjonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Dars mashg‘ulotlarida o‘yin-topshiriqlarni takrorlash yoki mustahkamlash darslarida foydalanilsa ijobiy natija beradi. O‘yin-topshiriqning qaysi bir turini tanlash darsning turiga, sinf o‘quvchilarining o‘yin-topshiriqlarni bajarishga o‘rgatilganlik darajasi, ularning bilim saviyasi, mustaqil ijodiy ishlash imkoniyatlari, o‘rganilganlarni xotirada tez tiklay olishi, ijodkorlikning qay darajada shakllanganiga ham bog‘liq bo‘lishi kerak.