KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O’QUVCHILARNING O’ZIGA BO’LGAN ISHONCHINI RIVOJLANTIRISH - Anvarjonov Azimjon Anvarjon o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTASIYA Maqolada kishining o`ziga o`zi bеradiga bahoni, uning miqdoriy va sifat ta’rifini aniqlashning bir qator ekspеrimеntal mеtodari va kichik maktab yoshidagi bolalarda o‘z-o‘zini baholash tushunchasini ilmiy nazariy o‘rganishni ayrim masalalari yoritilgan.