XULQI OG‘ISHGAN BOLALAR BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK MEXANIZMLARI VA INTEGRATSION YONDASHUVLARI - Bo'riyeva Gulshan To'rayevna; Azizova Nodira Xoliqovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:Ushbu maqola umumiy o‘rta ta’lim maktablarida xulqi og‘ishgan bolalar bilan olib boriladigan psixologik-pedagogik ishlarning nazariy va amaliy jihatlarini tahlil qilishga bag‘ishlangan. Unda xulqi og‘ishganlikning kelib chiqish sabablari, turlari, profilaktikasi va korreksiyasiga qaratilgan innovatsion yondashuvlar yoritilgan.