TA’LIM ISLOHOTLARINI AMALGA OSHIRISHDA HUQUQIY MEXANIZMLAR VA BOSHQARUVNING ZAMONAVIY MODELI - Nasrulloyeva Sabina Narzulloyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur mavzuda ta’lim islohotlarini amalga oshirish jarayonida qo‘llaniladigan huquqiy mexanizmlar va ularning amaliy ahamiyati tahlil qilinadi. Shuningdek, ta’lim tizimini samarali boshqarishda zamonaviy boshqaruv modellari va ularning afzalliklari yoritiladi. Tadqiqotda ta’lim siyosatini takomillashtirishga xizmat qiluvchi normativ-huquqiy asoslar va innovatsion yondashuvlar ko‘rib chiqiladi. Mavzu ta’lim sifatini oshirish hamda boshqaruv tizimini optimallashtirishga qaratilgan ilmiy xulosalarni o‘z ichiga oladi.