CHET TILI DARSLARIDA O‘QUVCHILARNI INDIVIDUALLASHTIRISHNING SAMARALI YO‘LLARI - Nishonova Gulchehra Ravshanjon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Mazkur maqolada chet tili darslarini tashkil etishda o‘quvchilarni individuallashtirishning amaliy jihatlari o‘rganilgan. Maqolada o‘quv jarayonini o‘quvchi ehtiyojlariga moslashtirish, darsda differensiyalangan yondashuv va o‘z- o‘zini baholash vositalaridan foydalanishning pedagogik imkoniyatlari tahlil qilingan. Tadqiqotda o‘quvchilarni mustaqil fikrlashga o‘rgatish hamda ularning individual yutuqlarini rag‘batlantirish orqali til o‘rganish motivatsiyasini oshirish strategiyalari bayon etilgan.