ASALNING TASNIF, KIMYOVIY TARKIBI VA FIZIK XUSUIYATLARI - G‘oyipova Mo‘tabar Ergashevna; To‘raboyeva Diyora Ulug‘bek qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada asalning tasnifi keltirilgan bo‘lib, unga qo‘shimcha ravishda asalning kimyoviy tarkibi va fizik xossalari adabiyotlar tahlili asosida o‘rganilgan.