JAMOAVIY ISH ORQALI SHAXSIY SIFATLAR NAMOYON BO’LISHINING YOSH DAVRLARIGA MOS PSIXOLOGIK-RUHIY O’ZGARISHLARI - Usmonova Gavharshodbegim Toyir qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada jamoaviy faoliyat jarayonida shaxsning ruhiy sifatlari qanday namoyon bo’lishi va bu namoyon bo’lish yosh davrlari bo’yicha qanday o’ziga xos xususiyatlarga ega ekanligi tahlil qilinadi. Bolaliк, o’smirlik, o’spirinlik va kattalik davrlarida jamoaviy ishning psixologik mohiyati, guruh munosabatlarining shaxsga ta’siri va har bir yosh bosqichidagi ruhiy dinamika ilmiy asosda ko’rib chiqiladi.