TO‘LOV XIZMATLARI BOZORINING TO‘LOV INFRASTRUKTURASI - Turdimambetova Gulnaz Allabayeva (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada to‘lov xizmatlari bozori va uning to‘lov infratuzilmasi, zamonaviy raqamli iqtisodiyotdagi o‘rni hamda rivojlanish tendensiyalari tahlil qilingan. To‘lov tizimlarining asosiy elementlari, fintech texnologiyalar, elektron to‘lov vositalari va ularning iqtisodiyotga ta’siri yoritilgan. Shuningdek, O‘zbekistonda to‘lov infratuzilmasini rivojlantirish istiqbollari ko‘rib chiqilgan.