FARZAND TARBIYASIDA OILAVIY MUNOSABATLARNING OʻRNI VA AHAMIYATI - Bozorova Inobat Baxshilloyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada farzand tarbiyasida oilaviy munosabatlarning o‘rni va ahamiyati yoritilgan. Oiladagi sog‘lom psixologik muhit, ota-onalarning o‘zaro munosabati, farzandga bo‘lgan mehr-muhabbat va e’tiborning bola shaxsining shakllanishiga ta’siri tahlil qilingan. Shuningdek, oilaviy tarbiyaning bolalarning axloqiy, ma’naviy va psixologik rivojlanishidagi ahamiyati ko‘rsatib berilgan.