MAKTAB AMALIYOTCHI PSIXOLOGLARINING ISH FAOLIYATINI TASHKIL ETISHIDA UCHRAYDIGAN MUAMMOLAR VA YECHIMLAR - Qadirova Shahlo Bog‘ibek qizi; Duschanova Nasiba Ollaberganovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada maktab amaliyotchi psixologlarining kasbiy faoliyatini tashkil etish jarayonida uchraydigan muammolar, ularning kelib chiqish sabablari hamda mazkur muammolarni bartaraf etish yo‘llari tahlil qilingan. Shuningdek, psixologik xizmat samaradorligini oshirish, o‘quvchilar, pedagoglar va ota-onalar bilan ishlashda uchraydigan qiyinchiliklar hamda ularning yechimlari yoritilgan.