PSIXOLOGIYANING INSON HAYOTIDAGI OʻRNI VA MAVQEYI - Axmedova Moxira Muxamadovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Psixologik hizmat asoslari, psixologiya sohasidagi asosiy qonun va tamoyillardir. Ushbu asoslar, psixologik tadqiqotlarni amalga oshirish, ma’lumotlarni to’plash va tahlil qilish, psixologik masalalarni yechish va psixologik ko’mak ko’rsatish jarayonida muhimdir.