RAQAMLI TEXNALOGIYALAR DAVRIDA YOSHLAR PSIXOLOGIYASI - Kodirova Gulnoza Erkinboyevna; Osimova Madina Shuhratovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada raqamli texnologiyalar davrida yoshlar psixologiyasining o‘ziga xos jihatlari, internet va ijtimoiy tarmoqlarning shaxs rivojlanishiga ta’siri, media savodxonlik, internet qaramligi, ta’lim jarayonidagi imkoniyatlar va mavjud muammolar yoritiladi.