OILAVIY TARBIYANING SHAXS KAMOLOTIGA TA’SIRI - Shokirova Matluba Kosimjonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Mazkur maqolada oilaviy tarbiyaning shaxs kamolotidagi o‘rni va ahamiyati yoritilgan. Oila insonning birlamchi ijtimoiylashuv muhiti sifatida uning ma’naviy, axloqiy, ruhiy va intellektual rivojlanishiga bevosita ta’sir ko‘rsatishi tahlil qilingan. Shuningdek, oiladagi sog‘lom muhit, ota-onalarning tarbiyaviy faoliyati hamda milliy qadriyatlarning shaxs shakllanishidagi roli ochib berilgan.