MAKTAB PSIXOLOGINING TA’LIM JARAYONIDAGI O’RNI - Jurayeva Mohijamol Xolmamatovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada maktab psixologining ta’lim jarayonidagi o‘rni, uning o‘quvchilar, o‘qituvchilar va ota-onalar bilan olib boradigan faoliyati hamda ta’lim sifatini oshirishdagi ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, psixologik xizmatning asosiy vazifalari va ta’lim muassasasidagi samarali faoliyatining pedagogik-psixologik jihatlari tahlil qilingan.