STRESS VA UNI BOSHQARISH USULLARI - Davlatova Nodira Abduqayum qizi; Nazaraliyeva Hafiza Yulchiboy qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Mazkur maqolada stress tushunchasi, uning kelib chiqish sabablari, inson organizmi va ruhiyatiga ta’siri hamda stressni samarali boshqarish usullari yoritilgan. Shuningdek, stressning salbiy oqibatlarini kamaytirish va insonning ruhiy salomatligini saqlashda qo‘llaniladigan psixologik hamda amaliy metodlar tahlil qilingan.