PSIXOLOGIK SALOMATLIK VA UNING AHAMIYATI - Raxmonova Ra’no Turg’unpo’latovna; Abdixalilova Sevara Po’latjonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Mazkur maqolada psixologik salomatlik tushunchasi, uning inson hayotidagi o‘rni, psixologik salomatlikka ta’sir etuvchi omillar hamda uni mustahkamlash yo‘llari yoritilgan. Shuningdek, ruhiy barqarorlikni saqlashning shaxs rivojlanishi, ijtimoiy munosabatlar va mehnat faoliyatidagi ahamiyati tahlil qilingan.