TA’LIM TIZIMIDA PSIXOLOGIK XIZMAT: IMKONIYATLAR VA MUAMMOLI VAZIYATLAR - Narbayeva Naima Maxmudjanovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada ta’lim tizimida psixologik xizmatning o‘rni, uning imkoniyatlari va faoliyat jarayonida uchraydigan muammoli vaziyatlar tahlil qilingan. Shuningdek, psixologik xizmatning o‘quvchilar, pedagoglar va ota-onalar bilan ishlashdagi ahamiyati hamda samaradorligini oshirish yo‘llari yoritilgan.