RUHIY CHARCHOQNI YUZAGA KELISHIGA SABAB BOʻLUVCHI PSIXOLOGIK OMILLAR - Umarova Nodira Rustamovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Mazkur maqolada ruhiy charchoqning mohiyati, uning yuzaga kelishiga sabab bo‘luvchi psixologik omillar hamda inson faoliyati va salomatligiga ta’siri yoritilgan. Shuningdek, ruhiy charchoqning oldini olish va uni bartaraf etishning samarali psixologik usullari tahlil qilingan.