RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNI YOSHLAR ONGIGA TA’SIRI VA PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Hamidova Gulrux Habibullayevna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada raqamli texnologiyalarning yoshlar ongiga ko‘rsatadigan ijobiy va salbiy ta’sirlari, ularning psixologik rivojlanishidagi o‘rni hamda mazkur jarayon bilan bog‘liq muammolar tahlil qilingan. Shuningdek, raqamli texnologiyalardan oqilona foydalanish, yoshlarning psixologik salomatligini saqlash va salbiy ta’sirlarning oldini olish bo‘yicha psixologik yechimlar yoritilgan.