O‘QUVCHI-QIZLARNI RUHIY HOLATINI TOʻGʻRI BAHOLASH HAMDA TAʼLIM TARBIYA BERISHNING OʻZIGA XOS USULLARI - Pardayeva Nasiba Dastonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘quvchi-qizlarning ruhiy holatini to‘g‘ri baholashning psixologik asoslari hamda ularga ta’lim-tarbiya berishning o‘ziga xos xususiyatlari yoritilgan. Shuningdek, qizlarning yosh va individual rivojlanish jihatlari, emotsional holatini aniqlash usullari hamda samarali pedagogik yondashuvlar tahlil qilingan.