TAʼLIM TIZIMIDA PSIXOLOGIK XIZMAT FAOLIYATINI QOʻLLAB- QUVVATLASHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Qambarova Gulnora Vaxobovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada ta’lim tizimida psixologik xizmat faoliyatini qo‘llab- quvvatlashning dolzarb psixologik masalalari yoritilgan. Psixologik xizmatning ta’lim muassasalaridagi o‘rni, o‘quvchilar, pedagoglar va ota-onalar bilan olib boriladigan ishlarning ahamiyati hamda ushbu faoliyat samaradorligini oshirish omillari tahlil qilingan. Shuningdek, psixologik xizmatni rivojlantirishga qaratilgan amaliy tavsiyalar bayon etilgan.