MAKTAB OʻQUVCHILARNI KASB-HUNARGA YOʻNALTIRISHNING ZAMON TALABLARI ASOSIDA AMALGA OSHIRILISHI - Astanaqulova Shahriniso Suyunovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada maktab o‘quvchilarini kasb-hunarga yo‘naltirishning zamonaviy talablari, kasbiy yo‘nalishni aniqlashda psixologik va pedagogik yondashuvlarning ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, o‘quvchilarning qiziqishlari, qobiliyatlari va mehnat bozori ehtiyojlarini hisobga olgan holda kasb-hunarga yo‘naltirish ishlarini tashkil etish masalalari tahlil qilingan.