TAʼLIMDA XULQI OGʻIR BOLALAR BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Nazarova Fazila Shamsidinovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada ta’lim muassasalarida xulqi og‘ir bolalar bilan ishlashning psixologik usullari, ularning xulq-atvorida kuzatiladigan muammolarning kelib chiqish sabablari hamda korreksion va profilaktik ishlarning ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, pedagog, psixolog va ota-onalar hamkorligining samaradorligi tahlil qilingan.