YOSHLARDA KASBIY LAYOQATNI RIVOJLANTIRISH MASALALARI - Majidova Xolisxon Samiyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada yoshlarda kasbiy layoqatni rivojlantirishning psixologik- pedagogik jihatlari, kasbiy shakllanish jarayoniga ta’sir etuvchi omillar hamda yoshlarni kelajak kasbiy faoliyatiga tayyorlash masalalari yoritilgan. Shuningdek, kasbiy qiziqish, qobiliyat va kompetensiyalarni rivojlantirishning samarali usullari tahlil qilingan.