YASHIL SUG‘URTA TURLARINI RIVOJLANTIRISH YO‘NALISHLARI: ILMIY-NAZARIY VA AMALIY YONDASHUV - Erkaboev Yorbek Boirbekovich (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada yashil iqtisodiyot doirasida yashil sug‘urta turlarining ilmiy-nazariy asoslari, xalqaro amaliyot, hamda O‘zbekiston sharoitida ushbu xizmat turlarini joriy etish va rivojlantirish imkoniyatlari tahlil qilingan. Shuningdek, mavjud muammolar va ularni bartaraf etish bo‘yicha amaliy takliflar ilgari surilgan.