PIANINO CHALISHNI O‘RGATISHDA SAMARALI METODLAR - Do‘smatova Malika Odiljonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Mazkur maqolada pianino chalishni o‘rgatish jarayonida qo‘llaniladigan samarali metodlar, ularning ta’lim sifatiga ta’siri hamda o‘quvchilarning musiqiy qobiliyatlarini rivojlantirishdagi ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, pianino darslarida innovatsion pedagogik texnologiyalar, individual yondashuv, amaliy mashg‘ulotlar va interfaol metodlardan foydalanishning afzalliklari tahlil qilingan. Tadqiqot natijalari pianino ta’limida zamonaviy metodlardan foydalanish o‘quvchilarning texnik mahorati, ijodiy tafakkuri va musiqiy eshituv qobiliyatini rivojlantirishga xizmat qilishini ko‘rsatadi.