BOLALARNING TEMPERAMENTI SHAKLLANISHIDA OILANING PSIXOLOGIK TA’SIRI - Jumayeva Shirmonoy Xolmurodovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu maqola o‘quvchilarning xarakterini shakillantirishda oila, maktabgacha ta‘lim muasassalari, kasb-hunar maktablarining roli va ahamiyati haqida. Temperament turlari haqida qisqacha ma‘lumot berilgan.