KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI BOLALARNING RUXIY HOLATI - Jumayeva Shirmonoy Xolmurodovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA:Mazkur maqolada kichik maktab yoshidagi bolalarning shaxsiyati va xulq atvori rivojlanishidagi muammolar haqida fikir yoritilgan. Ushbu muammolarni bartaraf etish usullari bayon etilgan.