PSIXOKORREKSION RIVOJLANTIRUVCHI MASHG’ULOTLAR VA ULARNI O’TKAZISH USULLARI - Xoʻrozova Dilfuza Qaxramonovna; Sodiqova Baxtigul Xudoyberdiyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada psixokorreksiya uning turlari, psixokorreksion ishlarni amalga oshirish mexanizmlari va bu borada maktab psixologlari oldiga qoyilgan vazifalar hamda psixokorreksion ishlarni amalga oshirishda qo`llash mumkin bo`lgan interfaol metodlarning ayrim turlari haqida fikr yuritilgan.