BO‘LAJAK PEDAGOGLARNING KREATIV FIKRLASH QOBILIYATLARINI RIVOJLANTIRISH - Ilxamova Bibinur Po‘latjon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada bo‘lajak pedagoglarning kreativ fikrlash qobiliyatlarini rivojlantirishning pedagogik ahamiyati, mazmun-mohiyati hamda uni takomillashtirish yo‘llari yoritilgan. Shuningdek, zamonaviy ta’lim jarayonida kreativ yondashuvning o‘rni, innovatsion metodlardan foydalanish hamda talabalarning ijodiy salohiyatini rivojlantirishga xizmat qiluvchi metodik tavsiyalar bayon etilgan.