O’QUVCHILARDA O’Z-O’ZIGA ISHONCH HISSINI SHAKLLANTIRISH USULLARI - Abdullayeva Sintora Arabjonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o’ziga ishonchi past o’quvchilar, ulardagi mavjud turli muammolar va psixokorreksiyalash usullari haqida so’z yuritiladi. Siz bu maqola orqali mazkur mavzudagi savollaringizga javob olishingiz mumkin.