INGLIZ TILI DARSLARINI TASHKILLASHTIRISHDA O’QUVCHILAR TA’LIM SAMARADORLIGINI OSHIRISH METODIKALARI - Tòxtasinova Mushtariy Anvarjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotasiya: Bugungi kunga qadar ingliz tili darslarini tashkillashtirishda o’quvchilar ta’lim samaradorligini oshirish metodikalari ya’ni ta’lim tizimida interfaol metodlar, innovatsion texnologiyalar, pedagogik texnologiyalardan foydalanish dolzarb masalalardan biri bo’lib kelmoqda. Ushbu maqolamizda Zamonaviy texnologiyalardan foydalanish metodikalari o’quvchilardan mustaqil fikrlashni, izlanish, tahlil qilish, xulosa chiqarishni talab qilib kelishi haqida so’z borgan.