JAMIYATNING IJTIMOIYLASHUVIGA FOROVON HAYOT SARI STRATEGIYALAR - Marziyoxon Lolayeva (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yurtimizda bo`layotgan o`zgarishlar, yoshlarga yaratilayotgan imkoniyatlar, inson huquqlarini ta`minlash, aholi va jamoat birlashmalarining siyosiy faolligini oshirish, Milliy iqtisodiyotni isloh qilish kabi bir qator masalalar haqida fikr yuritiladi.