ESTRADA JANRINI RIVOJLANISHIDA O‘ZBEK KOMPOZITORLARI ASARLARINING AHAMIYATI - Yuldasheva Ra’noxon Muxiddinovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada estrada janrini rivojlanish pallasi hamda o‘zbek kompozitorlari ijodida fortepiano va orkestr uchun yozilgan konserlar yuzasidan ilmiy izlanishlar olib borilgan. Kompozitorlar ijodidan joy olgan fortepiano va orkestr konsertlarini bugungi kundagi tinglovchilar tomonidan kutib olinishi va yoshlarga ta’siri ham yoritib o‘tilgan.