“MUSTAQILLIK DAVRI O‘ZBEK ADABIYOTINING O‘RNI VA BADIIY IZLANISHLARI” - Quryozova Karomat (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada Isajon Sulton asarlaridagi tabiat tasviri , xususan "Shamolli kecha " hikoyasining badiiy talqini keng yoritildi . Shuningdek tabiat tasviri masalasi ham ilmiy muomalaga tortilgan.