YOSHLARNING INTERNETDA VAQT О‘TKAZISHI - Sharofova Muxlisaxon Sobir qizi; Matmuradova Malika Isayevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yoshlarning internetda vaqt o‘tkazishining bir qancha foydali va zararli tomonlari yoritilgan. Internetning yoshlarning shaxsiy rivojlanishiga, o‘qish va o‘rgatish jarayoniga, shuningdek ijtimoiy aloqalar va vaqt boshqaruvi kabi sohalarga ta’siri ko‘rib chiqiladi.