MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA FAVQULODDA YORDAM XIZMATLARINI KREATIV TASHKIL ETISH - Raximova Sitora Abdisobir qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maktabgacha ta’lim tashkilotlarida favqulodda yordam xizmatlarini samarali tashkil etish bolalarning xavfsizligini ta’minlashda muhim ahamiyatga ega. Ushbu maqolada favqulodda vaziyatlarga tayyorgarlikni oshirishda kreativ yondashuvlar, xodimlarning roli va zamonaviy texnologiyalardan foydalanish imkoniyatlari yoritiladi.