MAKTABGACHA YOSHDAGI YOSHDAGI BOLALARDA DISLALIYA MUAMMOSI VA UNI BARTARAF ETISH - Rasulova Madinabonu Ravshanjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA: Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda dislaliya muammosi kuzatilishi, ya`ni bola ayrim tovushlarni to`g`ri aytolmaydi, aralashtirib yuboradi yoki umuman ishlatmaydi. Dislalik bolalarning ijtimoiy moslashuvi yechimlarining pedagogik korreksion va rivojlanishdagi o`zgarishlarni qisqacha tahlil etildi.