ATELOFOBIYA XATOLARDAN QOCHISHMI? - Mirshokirova Gulchehrabonu shuxrat qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Atelofobiya nima. U qanday kasallik va bu kassalikni psixologiyadagi o’rni. Uni yengib o’tish yo’llari. Hozirgi kunda ushbu psixologik kassalik qay darajada ko’paygani va bu psixologik kassalikdan kimlar qutulgani. Yosh davrlarida bu kassalikni ahamiyati haqida batafsil yoritilgan.