REGLAN BICHIMLIK QIZ BOLALAR KIYIMINI BICHIB, TIKISH - Mamasoliyeva Nigoraxon Ibroximovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada qiz bolalar kiyimida qo‘llaniladigan reglan bichimining xususiyatlari, afzalliklari va tikish jarayonlari yoritilgan. Reglan yengli kiyimlar nafaqat qulayligi, balki estetik ko‘rinishi bilan ham ajralib turadi. Maqolada bichish texnologiyasi, andaza olish usullari hamda tikish bosqichlari bosqichma-bosqich bayon qilinadi. Shuningdek, reglan bichimi bolalar kiyimida harakat erkinligi va chiroyli tashqi ko‘rinishni ta’minlashi haqida amaliy tavsiyalar beriladi.