YETIM BOLALAR VA OTA-ONA QARAMOG‘IDAN MAHRUM BO‘LGAN BOLALARGA PSIXOLOGIK XIZMAT KO‘RSATISH - Berdiyeva Dilbar Bektemirovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada ota-onasiz qolgan va qarovsiz bolalarga psixologik yordam ko‘rsatishning mohiyati, uning ijtimoiy ahamiyati hamda samarali yo‘nalishlari yoritilgan. Bolalarning hissiy rivojlanishi, jamiyatga moslashuvi va ruhiy barqarorligini qo‘llab-quvvatlashda psixologik xizmatning o‘rni tahlil etiladi hamda amaliy yechimlar taklif qilinadi.