BOLАLАRNING АXLOQIY-ESTETIK FАZILАTLАRINI SHАKLLАNTIRISHDА QO‘G‘IRCHOQ TEАTRI TURLАRI VА TOMOSHАLАRINI TАSHKIL QILISH METODIKАSI - Xoshimova E’zozxon Xayotjon qizi. (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning axloqiy va estetik sifatlarini rivojlantirishda qo‘g‘irchoq teatri tomoshalarining o‘rni hamda ularni tashkil etish metodikasi yoritilgan. Shuningdek, teatrning turli ko‘rinishlari bolalarning hissiy kechinmalariga ko‘rsatadigan ta’siri tahlil qilinib, tarbiyaviy jarayonda ulardan samarali foydalanish bo‘yicha tavsiyalar ishlab chiqilgan.