OILALARDA SOG‘LOM PSIXOLOGIK MUHITNI SHAKLLANTIRISHNING FARZAND HAYOTIDA TUTGAN OʻRNI - Xidirova Bibisora Yuldashevna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada oilalarda sog‘lom psixologik muhitni shakllantirishning farzand tarbiyasi va shaxs kamolotidagi ahamiyati yoritilgan. Oilaviy munosabatlarning bolalarning ruhiy, emotsional va ijtimoiy rivojlanishiga ta’siri tahlil qilinib, sog‘lom oilaviy muhitni yaratishning psixologik omillari hamda amaliy jihatlari bayon etilgan.